BMW vrea să lanseze un SUV cu sistem de propulsie cu pile de hidrogen! Conceptul debutează la Frankfurt
10 Septembrie 2019, 14:04
În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt bavarezii prezintă conceptul BMW i Hydrogen NEXT, care în următorii ani ar putea evolua într-o variantă de serie
cu sistem de propulsie cu pile de hidrogen în lista motorizărilor disponibile pentru SUV-ul X5. Ce surprize pregătește constructorul bavarez pentru următorii ani? Noul concept oferă câteva răspunsuri.
Noul concept are menirea de a prezenta posibilitățile constructorului în segmentul sistemelor de propulsie cu celule de combustibil, Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV). BMW planifică să diversifice propria ofertă în segmentul electromobilelor în următorii ani, iar sistemele de propulsie cu pile de hidrogen au în aceste planuri un loc aparte.
Cea mai importantă noutate pentru clienți, însă, este că peste 2-3 ani bavarezii vor lansa un model de serie pe baza conceptului BMW i Hydrogen NEXT, dar într-o serie limitată, urmând ca după 2025 acest tip de electromobile să-și facă un loc permanent în gamă.
Cel puțin din punct de vedere al designului, conceptul prezentat la Frankfurt este foarte apropiat de ipostaza de serie a unui X5 FCEV, însă din punct de vedere tehnic,
cel mai probabil bavarezii pregătesc îmbunătățiri și ajustări, or în cadrul premierei nu au fost dezvăluite detaliile tehnice.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,519
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!