Bavarezii lansează ediția limitată ///M Heritage pentru coupe-ul de performanță BMW M4

Bavarezii lansează o nouă ediție limitată de apus de carieră pentru coupe-ul de performanță BMW M4. Ediția specială ///M Heritage va enumera doar 750 unități speciale, care se vor distinge cu nuanțe de caroserie, elemente decorative speciale și un surplus de putere pentru unitatea de propulsie de sub capotă.
Versiunea ///M Heritage aduce pentru BMW M4 trei nuanțe speciale de caroserie: Laguna Seca Blue, Velvet Blue și Imola Red. La nivel de design exterior plafonul este ornamentat cu plastic ranforsat cu fibră de carbon cu nuanțele tradiționale a diviziei M Sport.
Cu asemenea ornamente coupe-urile se vor alege și la interior în schimbul inserțiilor decorative oferite standard pentru M4. În funcție de nuanța caroseriei pentru care va opta clientul, coupe-urile vor oferi tapiserie cu culori similare la bord. Aspectul exterior al versiunii spiciale este finisat de jantele originale de 20 țoli de nuanța Orbit Grey.
Sub capota BMW M4 ///M Heritage se va situa benzinarul twin-turbo de 3.0 litri, preluat de la versiunea de top Competition, capabil să dezvolte 450 CP și 550 Nm cuplu maxim. În această ipostază coupe-ul poate accelera până la 100 km/h în 4.1 secunde.
Producția ediției M4 ///M Heritage va fi limitată la doar 750 unități. Publicul va putea admira noile modele în cadrul cursei de DTM de la Nurburgring, ce va avea loc între 13 și 15 septembrie 2019.
0
226
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!