Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Doar două zile până la cel mai distins eveniment moto al anului din Moldova - Distinguished Gentleman’s Ride Chişinău

27 Septembrie 2019 - 10:54
Denis Godorozea
În doar două zile la Chişinău va avea loc cel mai distins eveniment moto al anului din Moldova şi din întreaga lume - Distinguished Gentleman’s Ride 2019. Evenimentul se va desfăşura concomitent în peste 700 oraşe ale lumii, în scopuri caritabile, unde vor putea fi admirate motociclete de epocă şi adevăraţii gentlemeni.
Evenimentul unic a luat naştere în 2012 în Australia, după care s-a răspândit în întreaga lume. Pentru prima dată în Moldova evenimentul a avut loc în 2014, însă atunci la eveniment puteau participa toţi doritorii, indiferent de tipul şi anul producţiei motocicletei. Ulterior, în 2017, când a avut loc cea de-a doua ediţie, la eveniment au participat 4 pasionaţi de motociclete clasice, pentru ca cu un an mai târziu la eveniment să ia parte peste 40 participanţi, cu motoare retro, inspiraţi şi pasionaţi de stilul retro autentic.
Noua ediţie Distinguished Gentleman’s Ride va avea loc la Chişinău duminică, 29 septembrie 2019. Există şi un dress-code pentru doritorii de a participa la eveniment — pot participa doar posesorii de motocilete clasice şi istorice, iar proprietarii trebuie să se prezinte într-o ţinută elegantă, în sacouri, cămaşi, cu papioane, eşarfe sau cravate.
Evenimentul se desfăşoară în scopuri caritabile, iar doritorii vor putea dona mijloace băneşti pentru cercetări ştiinţifice în domeniul sănătăţii bărbaţilor cu vârsta înaintată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter