Entuziasm electric la Volkswagen: electromobilul ID.3 a adunat peste 30,000 de rezervări înainte de lansare

Automobilele 100% electrice nu mai sunt demult nişte experimente de vânzări pentru producători, iar în ultimul timp tot mai multe modele înregistrează recorduri de precomenzi sau vânzări. Grupul VW are parte de un şir de veşti bune în ultima perioadă la acest capitol, spre exemplu.
Volkswagen ID.3, spre exemplu, primul model VW construit pe noua platformă modulară, dedicată modelelor 100% electrice, a grupului, a reuşit să adune peste 30 mii de comenzi fără a fi măcar arătat în imagini complete sau date tehnice exacte. Abia săptămâna următoare, la salonul auto de la Frankfurt, modelul electric va fi dezvăluit în versiunea sa de serie şi tot atunci cei 30 mii de oameni vor afla exact ce au precomandat.

Producătorul german promite un preţ de start de sub 30,000 euro în Germania pentru noul său model, în varianta incipientă, însă varianta de lansare, numită ID.3 1st e ceva mai scumpă, poziţionată la un preţ de sub 40,000 euro. De asemenea, modelul electric promite o autonomie de 420 km în ciclu WLTP.
0
459
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!