Gata cu ambuteiajele? Strada Studenților, tronsonul dintre M. Sadoveanu și N. Dimo a fost dat în exploatare
9 Septembrie 2019, 11:42
Vești bune pentru șoferii din capitală – au fost finalizate lucrările de reabilitare a str. Studenților din capitală, tronsonul cuprins între str. M. Sadoveanu și N. Dimo. Astfel, șoferii vor avea acces la încă un drum de legătură dintre sectoarele Ciocana și Râșcani din Chișinău. Gata cu ambuteiajele infernale în regiunea respectivă?

Lucrările de reparație pe str. Studenților din capitală, traseul de legătură dintre sectoarele Ciocana și Râșcani din Chișinău, au avut loc pe parcursul lunii august 2019, timp în care porțiunea cuprinsă între străzile M. Sadoveanu și N. Dimo a fost închisă pentru circulație.
Acum Primăria capitalei a anunțat finalizarea lucrărilor, iar astfel unitățile de transport vor avea acces pe drumul respectiv. Autoritățile solicită șoferilor să aleagă drumul reabilitat pentru a evita ambuteiajele în orele de vârf.

În cadrul lucrărilor executate de Î.M. "Exdrupo", strada Studenților a fost lărgită până la 7 metri, carosabilul a fost reabilitat și au fost instalate borduri. Proiectul a costat circa 5 milioane lei. Pe lângă lucrările de reabilitare, autoritățile au dispus iluminarea porțiunii de drum de legătură dintre sectoarele Ciocana și Râșcani, iar la intersecția cu strada N. Dimo și-a făcut apariția și un semafor.
PiataAuto.mdDenis Godorozea cu referire la Agora.md
0
1,685
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!