Honda CR-V facelift s-a prezentat în premieră în SUA! Ce actualizări a primit SUV-ul?

23 Septembrie 2019, 09:33
Denis Godorozea
Cea de-a cincea generaţie Honda CR-V s-a lansat pentru prima dată acum 3 ani. Prima piaţă de desfacere pentru SUV-ul nipon a fost cea americană şi tot aici acesta marchează şi facelift-ul de mijloc de carieră. Din punct de vedere al limbajului stilistic niponii nu au aplicat prea multe modificări, dar să vedem ce îmbunătăţiri au pregătit pe plan tehnic.
La nivel de design exterior facelift-ul a adus celei de-a cincea generaţie CR-V o bară de protecţie faţă nouă, cu o inserţie decorativă cromată orizontală şi blocuri optice spate cu design interior revizuit. Clienţii vor putea alege dintre noile seturi de jante, iar la interior vor beneficia de un tunel central cu spaţiu dedicat smartphone-ului cu încărcare wireless şi două prize USB — cam aici se limitează modificările introduse la nivel de habitaclu şi aspect estetic.
Pentru cumpărătorii americani facelift-ul de mijloc de carieră al lui Honda CR-V este important prin apariţia în premieră a versiunii hibride în lista de motorizări disponibile în SUA, oferită deja şi pe piaţa europeană. Honda CR-V Hybrid are sub capotă benzinarul de 2.0 litri cu ciclu Atkinson, ce livrează 145 CP. Într-un regim de condus lejer motorul termic are menirea de bază de a încărca bateriile din podeaua portbagajului, care alimentează motorul electric de 184 CP. La viteze mai mari, însă, sau într-un regim de condus mai dinamic motorul termic va asista motorul electric şi în tandem cele două unităţi vor oferi 215 CP şi 315 Nm.
Facelift-ul de mijloc de carieră a sacrificat pe piaţa americană unitatea aspirată natural de 2.4 litri — pentru versiunile incipiente va fi oferit standard benzinarul aspirat natural de 1.5 litri, cu 193 CP la activ, cuplat la cutia cu variaţie continuă. În această ipostază crossover-ul are tracţiune pe puntea faţă, sistemul de tracţiune integrală fiind oferit opţional.
1
1,720
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!