Hyundai prezintă la Frankfurt propriul concept retro cu propulsie 100% electrică

Hyundai prezintă la Frankfurt hatch-ul urban 45 – conceptul electric cu design retro, care ar putea opune rezistență noii Honda e, care a debutat în versiunea de serie în cadrul aceluiași eveniment din Germania. Ce ziceți de concepția retro pregătită de constructorul sud-coreean?
Conceptul Hyundai 45 și-a primit denumirea în cinstea aniversării de 45 ani de la premiera modelului Hyundai Pony Coupe Concept, de la care designerii s-au inspirat în timpul proiectării noului electromobil. Astfel, Hyundai 45 a primit panouri de caroserie și blocuri optice pătrățoase, dar cu tot soiul de tehnologii de ultimă generație din portofoliul constructorului, or blocurile optice sunt full-LED.
Constructorul nu a oferit informații despre planurile de lansare în producția de serie a conceptului Hyundai 45, dar nici nu au oferit detalii despre substratul tehnic al acestuia. În schimb, sud-coreenii au relatat că viitoarele electromobile de serie vor adopta un limbaj stilistic similar, iar astfel în următorii ani Honda e ar putea întâlni în Europa un rival pe cinste.
0
1,324
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!