Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

În mediu, cumpărătorii de Toyota Land Cruiser păstrează maşina în proprietare vreme de... 11 ani! De ce?

16 Septembrie 2019 - 09:11
Ilie Toma
Peste cât timp după achiziţia unui automobil nou credeţi că ar fi cazul să-l vindeţi celui de-al doilea proprietar? 3 ani? 5 ani? 7 ani? Ei bine, există modele, de care proprietarii se despart mult mai greu.
Toyota Land Cruiser e concepută să fie indestructibilă. Folosită peste tot în lume, până şi-n cele mai provocatoare zone geografice ale planetei, se pare că ea-şi îndeplineşte de minune misiunea, întrucât un studiu recent, publicat de o companie de cercetare, pe nume iSeeCars, relevă faptul că Toyota Land Cruiser este modelul de care proprietarii se despart cel mai greu. În mediu, primul proprietar de Toyota Land Cruiser ajunge să-şi vândă maşina abia peste 11 ani şi aproape 5 luni după achiziţie!

Cei care au publicat studiul menţionează că, pe acest fundal, şi ciclul de viaţă mai lung al modelului pare mult mai logic, or, actuala generaţie a fost lansată exact 11 ani în urmă, beneficiind de câteva facelift-uri. În cazul acestui model, facelift-urile au fost discrete, astfel încât până şi exemplarele lansate în primii ani arată proapăt, ceea ce, împreună cu fiabilitatea şi utilitatea lui Land Cruiser, face ca proprietarii să fie în continuare ataşaţi de modelul lor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter