Încă două noi prize pentru încărcarea automobilelor electrice, inaugurate în Chişinău

Noi veşti bune pentru proprietarii de automobile electrice din Chişinău: două prize noi pentru încărcarea automobilelor electrice au fost instalate la centrul Tekwill, situat pe str. Studenţilor 9/11 din capitală.
Noua staţie dispune de două prize cu curent alternativ AC, fiecare de o putere de 22 kW, care pot fi folosite în paralel pentru încărcarea a două automobile. Încărcarea automobilelor la aceste prize este gratuită, procesul de încărcare putând fi activat prin descărcarea aplicaţiei EcoFactor, aşa cum se întâmplă la toate prizele similare, instalate de această reţea.

Vă reamintim, automobilele electrice beneficiază de stimulări din partea statului, prin excepţia de la taxa de import, care este zero pentru toate electromobilele, precum şi prin exceptarea de la plata taxei anuale pentru folosirea drumurilor, proprietarilor de automobile electrice rămânându-le să achite doar trecerea propriu-zisă a reviziei tehnice şi, fireşte, perfectarea asigurării obligatorii pentru toate automobilele.
0
610
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!