Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Încă două noi prize pentru încărcarea automobilelor electrice, inaugurate în Chişinău

13 Septembrie 2019 - 09:33
Ilie Toma
Noi veşti bune pentru proprietarii de automobile electrice din Chişinău: două prize noi pentru încărcarea automobilelor electrice au fost instalate la centrul Tekwill, situat pe str. Studenţilor 9/11 din capitală.
Noua staţie dispune de două prize cu curent alternativ AC, fiecare de o putere de 22 kW, care pot fi folosite în paralel pentru încărcarea a două automobile. Încărcarea automobilelor la aceste prize este gratuită, procesul de încărcare putând fi activat prin descărcarea aplicaţiei EcoFactor, aşa cum se întâmplă la toate prizele similare, instalate de această reţea.

Vă reamintim, automobilele electrice beneficiază de stimulări din partea statului, prin excepţia de la taxa de import, care este zero pentru toate electromobilele, precum şi prin exceptarea de la plata taxei anuale pentru folosirea drumurilor, proprietarilor de automobile electrice rămânându-le să achite doar trecerea propriu-zisă a reviziei tehnice şi, fireşte, perfectarea asigurării obligatorii pentru toate automobilele.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter