Mitsubishi pregăteşte un SUV plug-in hybrid mai compact decât Outlander PHEV?

18 Septembrie 2019, 16:34
Ilie Toma
Mitsubishi anunţă astăzi că va aduce la apropiatul salonul auto de la Tokyo conceptul unui SUV mic electrificat. Comunicatul e însoţit de toate frazele clişeice obişnuite pentru asemenea anunţuri sumare, însoţite de câte o imagine de teasing, dar noi vrem să descoasem dincolo de ele.
Esenţialul pe care trebuie să-l deducem e că acest prototip va prezenta acum ideea unui SUV mai compact decât Outlander PHEV şi va aduce un sistem de propulsie plug-in hybrid mai evoluat faţă de acesta, dar totodată şi mai uşor. De asemenea, conceptul de SUV presupune şi posibilitatea echipării lui cu tracţiune integrală, puntea spate fiind cel mai probabil propulsată doar de electromotor.

Ştiind că la ora actuală Outlander PHEV e cel mai de succes model al Mitsubishi pe tărâmul european, iar modelul plug-in hybrid s-a bucurat de vânzări peste aşteptări în multe regiuni ale lumii, e logic să presupunem că niponii şi-ar dori să adauge şi un SUV PHEV mai compact în gamă, pentru a susţine acest succes palpabil, mai ales că multe din celelalte modele au performanţe mult mai slabe în zone precum cea europeană. Poate un Eclipse Cross PHEV, până la urmă? Detaliile rămân a fi făcute publice ceva mai încolo, însă planul de a lansa un SUV plug-in hybrid mai compact decât Outlander pare destul de sigur.
0
1,360
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!