Noua Skoda Scala primește o doză de sportivitate cu versiunea specială Monte Carlo

Skoda extinde gama de versiuni disponibile pentru noul hatchback Scala cu ediția specială Monte Carlo, care aduce un surplus de individualitate și sportivitate. Premiera publică Skoda Scala Monte Carlo va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar primele unități vor fi livrate până la sfârșitul acestui an.
La exterior Scala Monte Carlo se va distinge de alte versiuni prin elementele decorative de culoare neagră-lucioasă, precum calandrul frontal, chenarele prizei de aer din bara de protecție față, capacele oglinzilor exterioare, eleronul de pe hayon și inserția decorativă din bara de protecție spate. Standard nivelul de echipare Monte Carlo include jante speciale de 17 țoli de culoare neagră, opțional fiind oferite jantele de 18 țoli.
Interiorul Scala Monte Carlo este ornamentat cu elemente decorative inspirate din sporturile cu motor, cu tapiserie textilă specială Monte Carlo, ce combină nuanțele de negru și roșu. Volanul este îmbrăcat în piele perforată cu cusături contrastante de culoare roșie, iar scaunele sport asigură un suport lateral mai profilat. O plăcere vizuală va fi creată de lumina ambientală de culoare roșie la nivel de consolă centrală și spațiul rezervat picioarelor șoferului și pasagerului față.
Lista echipamentelor prevăzute standard pentru Scala Monte Carlo include geamurile laterale, lunetă și plafonul panoramic acoperite cu peliculă protectoare umbrită și farurile LED cu lumini de zi. Totodată, versiunea Monte Carlo va putea fi comandată cu toate motorizările disponibile pentru Scala în Europa.
0
1,396
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!