Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul crossover compact Ford Puma se laudă la Frankfurt cu nivelul de echipare de top Titanium X

11 Septembrie 2019 - 17:24
Redacţia PiataAuto.md
Ford Puma a debutat în premieră mondială la finalul lunii iunie a acestui an, însă atunci constructorul a arătat doar versiunea cu accente sport, ST-Line. În aceste zile modelul poate fi admirat la Salonul Auto de la Frankfurt, unde americanii prezintă în premieră și nivelul de top de echipare Titanium X.
Crossover-ul în versiunea Titanium X va pune accent pe lux și eleganță – comparativ cu varianta debutată anterior ST-Line, varianta de top dispune de mai multe suprafețe și chenare cromate la exterior, condimentate de elemente decorative de culoare neagră și jantele din aliaj de 18 țoli Pearl Grey. La interior Puma Titanium X beneficiază de tapiserie din piele artificială pe volan și levierul cutiei de viteze, pe când scaunele au o tapiserie textilă.
În schimb, americanii oferă huse originale pentru scaune, iar inserțiile din plastic sunt îlocuite cu unele noi, din lemn, care înconjoară până și instrumentarul de bord din fața șoferului. O noutate nu doar pentru gama Ford, dar și pentru întregul segment de crossover-e compacte este funcția de masaj lombar inclusă în scaunele față.
Din punct de vedere tehnic Ford Puma Titanium X nu se prea distinge de versiunea sport ST-Line, care va fi poziționată de asemenea în vârful de gamă. Astfel, asistenții pentru șofer și sistemele de siguranță activă obligatorii sunt incluse standard pentru ambele versiuni.
Amintim că inițial Ford Puma va fi oferit cu motorizarea incipientă Ecoboost – benzinar turboaspirat de 1.0 litri cu 3 cilindri, ce livrează 125 CP, ce poate deconecta un cilindru în timpul unui condus mai lejer. Din start Puma va fi livrat doar cu cutii manuale cu 6 trepte, iar mai târziu își vor face apariția cutia robotizată cu 7 rapoarte și versiunea mild-hybrid cu același benzinar sub capotă, ce va oferi 125 sau 155 CP.
Noul crossover compact se pregătește să atace piața europeană și să se lanseze pe linia de producție din Craiova, România în următoarele luni. Voi pe care l-ați alege, Titanium X sau ST-Line?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter