Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche lansează versiunea Carrera 4 pentru coupe-ul și decapotabila 911. Premieră mondială la Frankfurt

10 Septembrie 2019 - 23:26
Redacţia PiataAuto.md
După debutul din această vară a versiunii incipiente Carrera pentru noua generație Porsche 911, germanii lansează o versiune aproape la fel de accesibilă, dar care aduce un set de actualizări importante sau chiar vitale pentru unii clienți. Să vedem, deci, ce noutăți aduce versiunea Carrera 4 pentru coupe-ul și decapotabila Porsche 911.
Noua versiune Porsche 911 Carrera 4 utilizează același motor boxer de 3.0 litri, ce livrează 385 CP și 450 Nm, disponibil și pentru motorizarea incipientă. Marea diferență comparativ cu versiunile Carrera este prezența unui sistem de tracțiune integrală, care să ofere o stabilitate mai bună în abordarea virajelor dar și să asigure un timp mai bun de accelerație.
Coupe-ul Porsche 911 Carrera 4 este capabil să accelereze până la 100 km/h în 4.2 secunde, timp care poate fi îmbunătățit cu 0.2 secunde cu pachetul Sport Chrono inclus. Decapotabila în aceeași ipostază realizează repriza 0-100 km/h în 4.4 secunde, cu pachetul Sport Chrono având nevoie de 4.2 secunde pentru un exercițiu similar. Viteza maximă în cazul coupe-ului se limitează la 291 km/h, iar decapotabila 911 Cabrio Carrera 4 va accelera cel mult până la 289 km/h.
Pe lângă sistemul de tracțiune integrală, noua versiune include suspensia activă Porsche Active Suspension Management, cu două regimuri incluse – Normal și Sport. La interior Carrera 4 este identică versiunilor S și 4S, aici fiind incluse instrumentarul de bord mixt și sistem multimedia cu ecran generos de 10.9 inch pe consola centrală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter