Prima imagine cu crossover-ul 100% electric Volkswagen ID.4. Când va avea loc premiera?
11 Septembrie 2019, 13:56
Volkswagen se pregătește să extindă gama de modele 100% electrice din seria ID. După premiera mondială a hatchback-ului compact ID.3, germanii vor lansa un crossover electric, denumit ID.4. Primele imagini cu noul model au fost publicate în web și, deși acesta este camuflat, putem vedea silueta și dimensiunile viitorului model.

Anterior se anticipa că viitorul crossover electric de serie, dezvoltat pe baza conceptului ID Crozz va avea o siluetă de coupe. Ei bine, mai târziu gama de modele electrificate cu siguranță va avea un astfel de model, însă primul crossover electric va pune accentul pe practicism. Primul teaser video cu noul ID.4 a fost prezentat publicului chiar în momentul premierei
publice a noului ID.3 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Germanii nu au oferit detalii despre viitoarea premieră, însă cel de-al doilea reprezentant de serie al gamei ID va utiliza aceeași platformă modulară MEB, proiectată special pentru electromobilele din cadrul Concernului Volkswagen, care de asemenea va sta la baza viitoarelor electrice Skoda și SEAT, dar și Ford, conform acordului de parteneriat semnat de cele două concerne. Cel mai probabil, substratul tehnic al variantei de serie
va fi asemănător celui de pe concept, ceea ce înseamnă că Volkswagen ID.4 va fi propulsat de două motoare electrice, situate pe ambele punți, ce vor livra în tandem 306 CP. Bateria de 83 kWh va fi capabilă să ofere o autonomie de circa 500 km.


Premiera și lansarea pe piață a noului Volkswagen ID.4 va avea loc pe parcursul anului 2020. Ce părere aveți despre silueta și liniile de desing inspirate de la primul electromobil din gamă ID.3?
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,477
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!