Prima imagine de teasing cu viitoarea generație Jaguar XJ a fost prezentată la Frankfurt
11 Septembrie 2019, 11:21
O primă imagine de teasing care surprinde partea posterioară a viitoarei generații Jaguar XJ a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt în timpul prezentării oficiale a noii generații Land Rover Defender. Imaginea a fost afișată pe un ecran de pe standul britanicilor, dar a dispărut peste câteva secunde.

Noul Jaguar XJ va adopta o filosofie
absolut nouă pentru vârful de gamă britanic – noul model va renunța complet la motoarele termice, fiind o limuzină 100% electrică. Totodată, silueta de sedan va rămâne în istorie, britanicii optând pentru o siluetă tot mai solicitată acum, de coupe cu 4 uși. Pe lângă filosifia revoluționară, britanicii promit pentru noul XJ un design absolut nou, care să nu fie condus de trendurile actuale din segment.
La ora actuală se cunoaște că viitorul Jaguar XJ va avea la bază platforma modulară MLA (Modular Longitudinal Architecture), pe care o va împărți ulterior cu noile generații Range Rover și Range Rover Sport. Platforma va oferi celor de la bord simțitor mai mult spațiu, extins inclusiv și grație sistemului de propulsie 100% electric.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,392
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!