Primele imagini cu electromobilul de serie Honda e, dezvăluite înainte de premiera de la Frankfurt

Şi celor de la Honda le-a luat ceva timp să pregătească de producţie versiunea de serie a lui Honda e, după ce conceptul cu inspiraţii retro a copleşit publicul încă de la debutul său. Dar iată că niponii au pus lucrurile cap la cap şi acum sunt pregătiţi să aducă la salonul auto de la Frankfurt, peste o săptămână, versiunea finală de producţie a lui Honda e.
Odată cu asta, aceştia au publicat şi primele imagini, dar şi ceva mai multe informaţii. Imaginile ne aduc principala bucurie – că versiunea de serie a păstrat aproape intact designul aclamat al conceptului, cu aceleaşi inspiraţii retro superbe, iar asta are şanse să facă din Honda e unul din cele mai dorite modele electrice urbane.
În al doilea rând, Honda e şi-a păstrat promisiunea de a debuta fără oglinzi retrovizoare propriu-zise, locul lor fiind luat de camere video, imaginile cărora vor fi afişate pe nişte ecrane la interior. Şi, nu în ultimul rând, planşa de bord va fi la fel de dominată de display-uri, precum o sugerau imaginile conceptului anterior. Deci, se pare că Honda e va fi burduşită de interacţiuni digitale cât cuprinde – exact ceea ce trebuie pentru un automobil urban modern, mai ales pentru unul electric.
Niponii au anunţat şi informaţii tehnice, atât de aşteptate pentru acest model, însă specifică faptul că aceste informaţii se bazează pe măsurări interne şi încă n-au fost omologate. Electromotorul său va putea livra fie 136 CP, fie 154 CP, în tandem cu un cuplu de 315 Nm. Bateria va fi una din cele mai compacte din industrie, dar va avea o capacitate de 35.5 kWh, suficientă cât să-i asigure modelului o autonomie de până la 220 km. Maşina va putea fi încărcată la prize fast-charge, în 30 minute bateria ajungând la 80% de încărcare. Honda e promite şi o plăcere mare în condus, or, electromotorul va propulsa puntea spate, iar timpul de acceleraţie de la 0 la 100 km/h ar trebui să se situeze în jurul a 8 secunde.
0
499
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!