Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini oficiale cu noua generaţie Nissan Patrol! Influenţa Infiniti se face resimţită din designul exterior

24 Septembrie 2019 - 15:11
Denis Godorozea
Premiera noului Nissan Patrol a avut loc în Emiratele Arabe Unite (EAU) — niponii au dezvăluit tehnologiile şi motorizările noului offroader imens, iar în spaţiul web au fost publicate primele imagini oficiale cu noua generaţie Patrol. Atât în materie de design exterior, cât şi la capitolul ambianţă interioară, noul Patrol a fost puternic influenţat de modelele actuale infiniti.
Deşi păstrează o brutalitate la nivel de prezenţă exterioară, noul Nissan Patrol a beneficiat de elemente decorative ondulate şi stilate. Patrol este ornamentat cu elemente LED în blocurile optice faţă şi spate, iar caroseria a beneficiat de o multitudine de elemente cromate. Afară de brutalitatea caracteristică, de altfel, noul Patrol nu prea are tangenţe cu predecesorul, aspectul exterior fiind inspirat mult de la Infiniti QX80, cu care împarte şi o parte din substratul tehnic, precum calandrul imens, montanţii faţă de culoare neagră, inciziile de aer din aripile faţă şi forma geamurilor laterale de după portierele spate.
La interior se face resimţită influenţa celor mai noi modele din gama Infiniti, precum crossover-ul mai compact QX50 — Patrol dispune de două ecrane pe consola centrală, cel de sus fiind destinat afişajelor sistemului multimedia, pe când cel de mai jos oferă acces la majoritatea sistemelor de la bord. Scaunele sunt tapisate cu piele şi dispun de un suport lateral mai profilat, iar volanul tapisat manual are inserţii din lemn, similare celor de pe planşa de bord. Opţional scaunele faţă pot dispune de sistem de ventilare şi suport lombar acţionat electric.

Odată cu schimbul de generaţii Nissan Patrol dispune de un set extins de sisteme de siguranţă cu denumirea Nissan Intelligent Mobility, ce include acum şi sistemul de frânare automatizată de urgenţă cu detectarea pietonilor şi sistem intelectual de prevenire a impacturilor frontale.
Deocamdată niponii au dezvăluit doar motorizările disponibile pentru piaţa din EAU. Nici vorbă de tehnologii electrificate, or aici SUV-ul imens va fi oferit, cel puţin iniţial, doar cu două benzinare imense. Versiunea incipientă va avea sub capotă unitatea V6 de 4.0 litri, aspirată natural, ce livrează 275 CP şi 394 Nm. Varianta de top este reprezentată de benzinarul V8 de 5.6 litri, cu 400 CP şi 560 Nm la activ. Motoarele se cuplează doar la cutie automată ce transmite cuplul pe ambele punţi prin intermediul sistemului de tracţiune integrală All-Mode 4X.

Mai târziu niponii vor prezenta versiunea Patrol destinată celorlalte pieţe. Rămâneţi aproape pentru a descoperi în detalii noul offroader nipon!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter