Provocare acceptată: Hennessey a felicitat rivalii de la Bugatti și promit să bată recordul stabilit de Chiron

Americanii de la Hennessey au felicitat rivalii de la Bugatti cu stabilirea recordului de viteză de 490 km/h și au anunțat intenția de a bate recordul lui Chiron, cu hashtag-ul devenit un adevărat meme în comunitatea web "challenge accepted", sau "provocare acceptată".
Amintim că Bugatti Chiron a stabilit săptămâna aceasta un record mondial de viteză, reușind să accelereze cu un prototip ușor modificat a supercar-ului de serie până la 490 km/h, sau circa 304 mph. Impresionați de performanțele atinse de rivali, cei de la Hennessey au publicat o postare dedicată succesului lui Chiron pe rețeaua de socializare Instagram, anunțându-și intenția de a bate recordul în viitor. Astfel, americanii vor tinde să cucerească viteza de 500 km/h, sau de 310 mph cu un viitor prototip, cel mai probabil creat pe baza supercar-ului Hennessey Venom F5.
Amintim că Hennessey Venom F5 este propulsat de benzinarul twin-turbo V8 de 7.6 litri, capabil să dezvolte 1,600 CP și 1,760 Nm, o putere aproape similară celei indicate de Bugatti Chiron. Astfel, americanii au șanse să-și impresioneze rivalii francezi cu un nou record în segment.
0
1,296
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!