Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Provocare acceptată: Hennessey a felicitat rivalii de la Bugatti și promit să bată recordul stabilit de Chiron

4 Septembrie 2019 - 10:24
Redacţia PiataAuto.md
Americanii de la Hennessey au felicitat rivalii de la Bugatti cu stabilirea recordului de viteză de 490 km/h și au anunțat intenția de a bate recordul lui Chiron, cu hashtag-ul devenit un adevărat meme în comunitatea web "challenge accepted", sau "provocare acceptată".
Amintim că Bugatti Chiron a stabilit săptămâna aceasta un record mondial de viteză, reușind să accelereze cu un prototip ușor modificat a supercar-ului de serie până la 490 km/h, sau circa 304 mph. Impresionați de performanțele atinse de rivali, cei de la Hennessey au publicat o postare dedicată succesului lui Chiron pe rețeaua de socializare Instagram, anunțându-și intenția de a bate recordul în viitor. Astfel, americanii vor tinde să cucerească viteza de 500 km/h, sau de 310 mph cu un viitor prototip, cel mai probabil creat pe baza supercar-ului Hennessey Venom F5.
Amintim că Hennessey Venom F5 este propulsat de benzinarul twin-turbo V8 de 7.6 litri, capabil să dezvolte 1,600 CP și 1,760 Nm, o putere aproape similară celei indicate de Bugatti Chiron. Astfel, americanii au șanse să-și impresioneze rivalii francezi cu un nou record în segment.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter