Skoda lansează versiunea Monte Carlo pentru SUV-ul compact Kamiq

După ce a lansat hatchback-ul Scala în versiunea Monte Carlo, cehii au pregătit o versiune similară și pentru cel mai compact crossover din gamă – Kamiq Monte Carlo. SUV-ul a beneficiat de elemente decorative inspirate din sporturile cu motor, dar și materiale noi la bord.
Pentru Kamiq versiunea Monte Carlo aduce standard farurile full-LED și elemente decorative de culoare neagră-lucioasă la exterior, precum chenarul grilei radiatorului, splitter frontal integrat în bara de protecție, capacele oglinzilor retrovizoare exterioare și elementul decorativ din partea de jos a barei de protecție spate.
Standard Kamiq Monte Carlo va avea jante originale de 17 țoli, iar opțional clienții ce vor opta pentru versiunea respectivă vor putea alege jantele de 18 țoli. Plafonul panoramic este de asemenea inclus standard, acesta având tentă fumurie, împreună cu geamurile spate și luneta.
La interior clienții vor fi răsfățați de scaunele sport cu suport lateral bine profilat și tetiere integrate. Volanul este tapisat cu piele perforată cu cusături contrastante de culoare roșie. Scaunele sport au beneficiat de elemente decorative textile de culoare roșie și cusături albe.
0
2,914
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!