Urmărire eşuată la bordul unui Tesla Model S poliţienesc din cauza bateriei descărcate

26 Septembrie 2019, 13:16
Denis Godorozea
În SUA a avut loc un prim eşec poliţienesc cu implicarea electromobilului Tesla Model S, produs în 2014 — din cauza bateriei descărcate inspectorul nu a putut continua urmărirea infractorului. Cazul a avut loc în oraşul Fremont.

Departamentul de Poliţie din oraşul Fremont este unul dintre pionerii subdiviziunilor de ordine din SUA în modernizarea parcului de automobile cu lansarea în serviciu a electromobilelor. Oamenii legii din Fremont optează, de cele mai multe ori, pentru electromobilele de model Tesla Model S, iar utilizarea acestora s-a soldat cu un prim eşec în plină misiune.
Astfel, un echipaj de poliţie a fost angajat în urmărirea unui infractor, însă din cauza bateriei descărcate inspectorii nu au avut posibilitatea să continue urmărirea. Ulterior în ajutor au venit alte echipaje de poliţie, însă urmărirea a fost oprită la scurt timp pentru a nu supune riscului alţi participanţi la trafic. Mai târziu maşina infractorului a fost găsită abandonată la periferia oraşului, însă nu se cunoaşte dacă a fost reţinut şi infractorul.
0
1,506
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!