(VIDEO) Kaufland deschide primele două magazine la Chişinău, iar cu ele devin disponibile prizele pentru electromobile

26 Septembrie 2019, 14:18
Denis Godorozea
Astăzi, 26 septembrie 2019, are loc deschiderea primelor două magazine Kaufland la Chişinău. Centrele comerciale oferă un spaţiu generos de parcare pentru clienţii săi, iar tot în parcare sunt amenajate prizele de încărcare pentru electromobile şi maşinile cu sisteme de propulsie plug-in hybrid, disponibile de astăzi!

În parcările Kaufland pot fi găsite 3 staţii de încărcare pentru electromobile cu câte două prize fiecare. Fiecare staţie oferă porturi de încărcare CCS (curent continuu DC de până la 50 kW), ChaDeMo (curent continuu DC de până la 50 kW) şi AC (curent alternativ cu putere de încărcare de până la 43 kW).
Astfel, prizele oferite de reţeaua de magazine Kaufland sunt compatibile cu toate tipurile de electromobile şi maşini cu propulsie plug-in hybrid, iar vizitatorii pot beneficia de energie electrică gratuită pentru maşinile sale în timp ce fac cumpărături!

Redacţia PiataAuto.md de curând a şi testat prizele de încărcare oferite de Kaufland, iar impresiile noastre le puteţi vedea în reportajul video de mai jos.
0
3,407
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!