(VIDEO) O corabie ce transporta peste 4,000 automobile s-a răsturnat în mare
13 Septembrie 2019, 10:21
Corabia M/V Golden Ray, ce transporta la bord peste 4 mii automobile, s-a răsturnat în apropiere de portul Brunswick, statul Georgia, SUA, în acest week-end. Din fericire, incidentul nu a provocat victime omenești, însă la ora actuală nu se cunoaște despre tipul
și proveniența vehiculelor de la bordul corabiei.

Tragicul incident a avut loc în apropiere de portul Brunswick, din statul Georgia, SUA, în acest week-end. Corabia denumită M/V Golden Ray, ce transporta la bord peste 4,000
automobile s-a răsturnat pe râul Flancy Bluff Creek. Inițial în presa americană au fost difuzate informații precum că la bord s-ar fi aflat automobile noi Hyundai și KIA, însă reprezentanții Hyundai, contactați de CarScoops, au relatat că la bord nu se afla nici un automobil nou al mărcii sud-coreene.
Potrivit informațiilor publicate ulterior de Reuters, corabia ar fi transportat automobile din SUA în Orientul Mijlociu, însă nu se cunoaște dacă este vorba despre automobile noi, produse în SUA, sau dacă la bord ar fi fost automobile uzate, comercializate la licitațiile americane.

Din întreaga echipă formată din 24 membri, 20 persoane au fost salvate la scurt timp după producerea incidentului, grație elicopterelor și navelor maritime ale salvatorilor, ce au intervenit prompt. Alte 4 persoane din echipă au fost găsite mai târziu, la interiorul corabiei, deoarece nu au avut posibilitatea să părăsească interiorul cargoului de sine stătător. Din fericire incidentul nu a provocat victime omentești iar cei 24 membri ai echipei nu s-au ales cu vătămări grave.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
4,463
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!