(VIDEO) Opel dezvăluie prima versiune cu iz de hot-hatch a noii generaţii Corsa - GS Line

26 Septembrie 2019, 16:43
Denis Godorozea
Noua generaţie Opel Corsa se prezintă în versiunea GS Line cu picanterii inspirate din sporturile cu motor. Nu este vorba despre modificări tehnice sau caracteristici de performanţă, menirea noii versiuni este de a oferi mai multă individualitate viitorilor clienţi care vor să se evidenţieze în trafic, dar nu au nevoie de surplus de putere sub pedala acceleratorului.
La nivel de design exterior versiunile Corsa GS Line se vor distinge de cele sandard prin caroseria bicoloră, ce combină nuanţa de negru pentru plafon şi montanţi cu nuanţa specială Chili-Red pentru partea inferioară a caroseriei. Germanii nu au recurs, însă, la modificări ample la nivel de bare de protecţie cu agresivitate excesivă ci au optat pentru modificări mai rezervate, dar stilate.
Astfel, la posterior bara de protecţie include două terminaţii cromate ale sistemului de evacuare standard, blocuri optice cu elemente decorative negre şi carcase pentru oglinzile retrovizoare exterioare de aceeaşi nuanţă. Aspectul exterior este finisat de jantele bicolore cu design original.
La interior clienţii vor beneficia de scaune sport cu suport lateral mai profilat, tapiserie combinată textilă şi din piele cu cusături contrastante de culoare roşie şi inserţii decorative roşii şi piano black, pedalele fiind acoperite cu plăci de aluminiu.
Sub capota Opel Corsa GS Line se va situa doar unitatea turbo pe benzină, de 1.2 litri, ce oferă la activ 130 CP şi 230 Nm. Motorul se cuplează exclusiv la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea faţă. Cu acest motor hatchback-ul poate accelera până la 100 km/h în 8.7 secunde, viteza maximă fiind limitată la 208 km/h.
Primele unităţi Opel Corsa GS Line vor fi livrate clienţilor până la finalul acestui an. Preţul de pornire pentru versiunea respectivă în Germania este de 19,880 euro.
0
1,459
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!