(VIDEO) Scania prezintă propria metodă de a "ocoli" ambuteiajele - un camion a fost ridicat în aer de drone

27 Septembrie 2019, 08:48
Denis Godorozea
Constructorul Scania a publicat un clipuleţ video haios, în care prezintă propria metodă ingenioasă de a ocoli ambuteiajele pentru şoferii de camioane. În secvenţa video prezentată de suedezi un camion de model Scania S410 a fost ridicat în aer de câteva zeci de drone, zburând deasupra unui megapolis, pentru ca ulterior să aterizeze pe o pistă de decolare.
Ei bine, clipul video publicat de Scania a fost regizat cu ajutorul tehnologiilor digitale, or cât de puternice nu ar fi dronele, puţin probabil că prototipurile existente ar fi suficiente pentru a ridica un camion de peste 10 tone în aer şi cu atât mai puţin probabil că autorităţile unui oraş ar permite desfăşurarea unui astfel de experiment.

Mai devreme Scania a prezentat primul său prototip de camion cu pilot automat, lipsit de cabină, cu statut de concept, care prezintă o parte din planurile viitoare ale constructorului suedez, printre care se enumeră şi electrificarea gamei în viitor, şi introducerea motoarelor termice alimentate cu carburanţi sintetici pentru viitorul apropiat.
0
2,377
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!