Volkswagen prezintă propria gamă de wallbox-uri pentru încărcarea electromobilelor de la priza casnică

Volkswagen pregătește o adevărată ofensivă în segmentul electromobilelor cu lansarea gamei ID. Primul model de serie din gamă, ID.3 a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar ulterior germanii vor prezenta și primul SUV 100% electric din această serie – ID.4. Astfel, pentru confortul maxim al viitorilor proprietari de electromobile Volkswagen, germanii au pregătit și o serie de wallbox-uri speciale pentru încărcarea electromobilelor acasă.
Gama de wallbox-uri a preluat denumirea gamei de electromobile cu undicile ID. și oferă un cablu Type 2, oferind o capacitate de până la 11 kW. Wallbox-ul în varianta de bază se numește ID. Charger și are un preț de 399 euro.

Varianta de mijloc, denumită ID. Charger Conncet nu se distinge prea mult de versiunea incipientă, însă comparativ cu aceasta oferă și posibilități de conectare prin rețeaua wireless a locuinței cu conectarea ulterioară și gestionarea prin smartphone. Astfel, clienții pot avea acces la wallbox la distanță prin intermediul unei aplicații mobile dedicate. Prețul acestui set este de 599 euro.
Versiunea de top, ID. Charger Pro include conexiuni wireless prin rețeaua web a casei, dar și conexiuni 4G. Pe lângă posibilitățile incluse în wallbox-ul Charger Connect, varianta de top permite măsurarea exactă a cantității de energie electrică utilizată pentru încărcarea electromobilului. Grație conectivității 4G proprietarii pot gestiona wallbox-ul și fiind în afara casei, iar germanii mai declară că traficul de date este inclus gratuit pe întreg termenul de utilizare a wallbox-ului de top. Prețul versiunii de top este de 849 euro.
0
1,401
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!