Atelierul Heico Sportiv prezintă un nou pachet de tuning pentru Volvo S60/V60

24 Octombrie 2019, 17:07
Denis Godorozea
Atelierul Heico Sportiv este unul dintre cei mai renumiţi tuneri specializaţi pe modificarea întregii game de modele Volvo. Un nou pachet de modificări aduce un surplus de agresivitate pentru sedanul S60 şi break-ul V60. Pe lângă modificările exterioare, modelele suedeze pot căpăta o nouă "voce" graţie sistemului de evacuare modificat.
La nivel de design exterior clienţii vor beneficia de o bară de protecţie faţă cu un splitter frontal inclus şi o grilă frontală modificată, cu sigla celor de la Heico ataşată. Mai mult, splitter-ul frontal poate fi uşor ataşat şi de bara de protecţie standard, cu care sunt livrate sedanurile şi break-urile în versiunea de performanţă de uzină R-Design. La posterior şi-a făcut loc o bară de protecţie modificat, cu un difuzor inclus şi două terminaţii duble ale sistemului de evacuare modificat. Într-un final, aspectul exterior poate fi îmbunătăţit cu nuanţele speciale, oferite de Heico Sportiv, şi jante generoase cu design original.
Pachetele de modificări pentru Volvo S60 şi V60 vor fi disponibile pentru achiziţie din prima jumătate a anului viitor. Preţurile sunt determinate individual, în dependenţă de preferinţele clienţilor.
0
2,151
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!