Bavarezii au pregătit pachetul de modificări M Performance Parts pentru noua Seria 2 Gran Coupe

16 Octombrie 2019, 16:07
Denis Godorozea
Bavarezii au prezentat pachetul de modificări M Performance Parts lansat pentru noua BMW Seria 2 Gran Coupe de divizia BMW M GmbH. Tradiţional, clienţii pot alege dintre modificările propuse, iar acestea nu se limitează doar la aspectul exterior, dar vin şi cu îmbunătăţiri la interior şi la nivel de substrat tehnic.
La exterior pachetul M Performance Parts aduce o serie de elemente din fibră de carbon, care poate fi vopsită într-o nuanţă de negru-lucios la alegere, iar clienţii mai au posibilitatea să aleagă factura fiecărui element aparte.
Printre noile elemente de decor se enumeră lamelele de la interiorul inciziilor de aer din bara de protecţie faţă, carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare, eleronul mic de pe capacul portbagajului, terminaţiile sistemului de evacuare şi difuzorul integrat în bara de protecţie faţă. Totodată, sunt disponibile câteva seturi de jantte originale de 18 sau 19 ţoli.
La interior proprietarii vor beneficia de volan sport tapisat cu piele şi Alcantara, covoraşe textile stilizate şi inserţii din fibră de carbon în schimbul inserţiilor decorative standard. Din punct de vedere tehnic divizia de performanţă a pregătit un sistem de frânare îmbunătăţit, cu discuri de frână de dimensiuni mai mari, şi etriere contrastante de culoare roşie.
0
1,145
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!