Bavarezii prezintă pachetele de îmbunătăţiri M Performance pentru noile X5 M, X6, X6 M şi X7

3 Octombrie 2019, 11:57
Denis Godorozea
BMW lansează pachetele de accesorii sport M Performance pentru SUV-urile de top X5 M, X6, X6 M şi X7. Cu noile elemente decorative exterioare clienţii vor avea posibilitatea să obţine un surplus de individualitate în trafic dar şi un aspect exterior mai dinamic. Pe lângă elementele de caroserie noi, bavarezii propun şi îmbunătăţiri la nivel de substrat tehnic.
Pentru SUV-urile de top din gamă pachetul M Performance vine cu un set de accesorii tradiţionale pentru marca bavareză. La nivel de design exterior pachetul include elemente de caroserie din plastic ranforsat şi fibră de carbon. Printre acestea se enumeră chenarul calandrului, inserţii la nivel de praguri laterale, difuzor posterior, capace pentru oglinzile retorovizoare exterioare şi un eleron.
Pentru versiunile standard BMW X6 devine disponibil sistemul de frânare mai performant, livrat de divizia M Performance, inclus standard pentru variantele de top, cu discuri de frână de 395 mm pe puntea faţă şi de 380 mm pe puntea spate. Aspectul exterior mai poate fi condimentat cu jante originale de 22 ţoli, în timp ce la interior îşi face apariţia volanul M Performance tapisat cu Alcantara. Pedalele sunt ornamentate cu plăci de oţel.
0
1,148
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!