Bentley a început producţia limuzinei Flying Spur! Când vor demara livrările?

17 Octombrie 2019, 09:46
Denis Godorozea
Bentley a dat startul producţiei celei de-a treia generaţie Flying Spur. Limuzina a ajuns pe linia de producţie la uzina britanicilor, alături de coupe-ul Continental GT, cu care împarte platforma şi o bună parte din substratul tehnic.
Bentley Flying Spur a debutat în premieră mondială în luna iuni a acestui an. Precum şi predecesorii, limuzina are o platformă tehnică comună cu coupe-ul Continental GT, fiind o versiune mai practică şi mai confortabilă a acestuia. Amintim că Flying Spur are sub capotă benzinarul W12 de 6.0 litri, capabil să livreze 635 CP şi 900 Nm.
Cuplul este distribuit de cutia automată cu 8 rapoarte şi dublu ambreiaj, prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală. Totodată, pentru prima dată Flying Spur are un sistem de direcţie integrală, în cadrul căreia roţile punţii spate pot vira în dependenţă de modul de rulare în acceaşi direcţie, sau în direcţi opusă roţilor punţii faţă. În această ipostază limuzina poate accelera până la 100 km/h în doar 3.8 secunde, având o viteză maximă de 333 km/h.
Până la premiera oficială britanicii au produs o serie de teste în diverse condiţii, în cadrul cărora noua generaţie Flying Spur a parcurs un total de peste 1.6 milioane de kilometri. Producţia limuzinei a demarat săptămâna aceasta, iar primele unităţi vor fi livrate clienţilor în prima jumătate a anului viitor.
0
1,259
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!