Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Designul exterior al primului SUV electric Mazda a fost deconspirat! Aşa va arăta viitorul MX-30

22 Octombrie 2019 - 10:13
Denis Godorozea
Cea mai importantă premieră a anului în gama Mazda va avea loc mâine la Salonul Auto de la Tokyo — primul electromobil al mărcii nipone va debuta în premieră publică, însă, cel mai probabil, în calitate de concept. Prima imagine cu aspectul exterior al viitorului model a fost publicată în spaţiul web şi, deşi are statut de concept, se pare că electromobilul este foarte apropiat de varianta sa de serie.
Odată cu aspectul exterior a fost dezvăluită şi denumirea noului model — MX-30. Astfel, SUV-ul electric va lansa o nouă serie de denumiri în gamă, ce sugerează despre planurile constructorului de a diversifica oferta în segmentul electromobilelor în viitorii ani. Deşi anterior prototipurile electrice au fost de mai multe ori surprinse în timpul testelor în caroseria noului Mazda CX-30, se pare că viitorul MX-30 va avea o caroserie simţitor mai compactă şi un design modificat. Cea mai plăcută noutate sau, mai bine zis, revenire pentru fanii mărcii sunt portierele spate, de dimensiuni compacte, deschise în direcţia opusă portierelor faţă, ce au şi un aspect asemănător cu legendara Mazda RX-8.
Potrivit informaţiilor preliminare, viitorul electromobil Mazda va utiliza un motor electric cu 143 CP şi 265 Nm la activ. Nu se cunoaşte capacitatea bateriei modelului de serie, însă prototipurile de teste utilizau o baterie de 35.5 kWh care, însă, nu promite o autonomie prea mare. Toate informaţiile oficiale vor fi făcute publice în cadrul premierei oficiale ce va avea loc mâine la Salonul Auto de la Tokyo.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter