Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Divizia sport Volkswagen R are o nouă siglă şi anunţă un SUV de performanţă

7 Octombrie 2019 - 16:07
Denis Godorozea
Divizia de performanţă din cadrul concernului german Volkswagen R GmbH prezintă noua sa siglă şi anunţă lansarea unui noi model. Astfel, pe lângă emblema actualizată Volkswagen, viitoarele modele de performanţă vor avea şi o nouă emblemă dedicată. Modificările, însă, nu se sfârşesc aici.
Volkswagen R GmbH a fost înfiinţată în 2002, fiind specializată pe dezvoltarea versiunilor de performanţă a modelelor din portofoliul germanilor. Pe lângă modele cu substrat tehnic îmbunătăţit din seria R, compania mai livrează componente decorative exterioare şi pentru habitaclu pentru nivelele de echipare R-Line.

Noua siglă Volkswagen R a căpătat un scpect mai dinamic şi progresiv, comparativ cu emblema precedentă, fiind lipsită de chenarul pătrăţos şi căpătând forme bidimensionale, precum şi sigla VW. Primul model care va încerca noul logo va fi SUV-ul Volkswagen Atlas Cross Sport R-Line, versiune cu substrat tehnic standard, dar cu elemente decorative exterioare mai agresive şi cu componente inspirate din sporturile cu motor la interior, precum volanul şi scaunele. Premiera noii versiuni a cross-coupe-ului american va avea loc la 11 octombrie.
Cele mai mari noutăţi vor urma în următoarele luni, de altfel. În prezent gama de modele Volkswagen R este extrem de mică, aici fiind prezent doar crossover-ul Volkswagen T-Roc R, or mai multe modele au fost pensionate în legătură cu normele ecologice înăsprite din Europa. Modificarea siglei, însă, sugerează că germanii nu planifică să renunţe la sub-brand, iar în viitor pregătesc modele de performanţă de generaţie nouă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter