După doar şase luni Jozef Kaban anunţă că demisionează din postul de designer-şef la Rolls-Royce

4 Octombrie 2019, 15:49
Denis Godorozea
Jozef Kaban şi-a anunţat demisia din postul de designer-şef la Rolls-Royce. Decizia vine după abia 6 luni de la investirea designerului în funcţie. Anterior Kaban s-a impus în industria auto în companii precum Skoda, Volkswagen, Audi şi BMW. Designerul nu a numit cauza deciziei şi nici nu a oferit informaţii despre noul loc de muncă.

Designerul şi-a început cariera la vârsta de 20 ani, devenind cel mai tânăr designer în echipa Volkswagen. Chiar la începutul carierei sale Kaban a participat la crearea aspectului exterior a hypercar-ului Bugatti Veyron.
Ulterior designerul a pus mâna la crearea modelelor precum Volkswagen Lupo, Skoda Octavia, Kodiaq şi Superb. În anii de carieră Jozef Kaban a stat la şefia departamentelor de design la Audi şi Skoda, iar din 2017 designerul a părăsit concernul Volkswagen în favoarea concernului BMW.

Jozef Kaban nu a anunţat despre noul loc de muncă — în comunicatul oficial designerul s-a limitat să spună doar că părăseşte compania britanică pentru "o altă ocupaţie". Cu un comunicat la subiect au venit şi cei de la Rolls-Royce — britanicii i-au urat designerului succese şi i-au mulţumit pentru aportul său în dezvoltarea companiei. La moment nu se cunoaşte cine va prelua locul lui Kaban la Rolls-Royce.
0
1,596
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!