(FOTO) Partea frontală a noii Skoda Octavia a fost deconspirată în întregime

4 Octombrie 2019, 10:19
Denis Godorozea
A mai rămas o lună până la premiera celei de-a patra generaţie Skoda Octavia — viitorul bestseller parcurge testele finale pe drumurile publice din Cehia, unde a fost surprins aproape decamuflat de "spionii auto", astfel încât partea sa frontală a fost deconspirată în întregime. Viitoarea Octavia va fi o copie mai mică a navei amiral Superb?
Iniţial premiera mondială a noii Skoda Octavia a fost planificată pentru Salonul Auto de la Frankfurt, însă pe ultima sută de metri constructorul din Mlada Boleslav a decis să transfere premiera cu două luni mai târziu, în cadrul unui eveniment special în capitala cehă. Noile imagini dezvăluie, însă, aspectul exterior al noului model, care va fi lipsit de faruri duble în schimbul unor blocuri optice inspirate de la nava amiral Superb de până la facelift. În acelaşi timp partea posterioară rămâne a fi camuflată şi tachinează în continuare fanii curioşi.
Premiera celei de-a patra generaţie Octavia va avea loc la 11 noiembrie curent. Modelul va beneficia de un design exterior complet revizuit, iar o mică revoluţie va avea loc şi la nivel de substrat tehnic, unde pentru prima dată se aşteaptă un sistem de propulsie plug-in hybrid.
0
1,568
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!