Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hyundai lansează în Rusia noul serviciu Mobility, care permite achiziţia automobilelor pe bază de abonament lunar

2 Octombrie 2019 - 16:02
Denis Godorozea
Hyundai devine primul constructor auto care oferă în Rusia posibilitatea de a achiziţiona un automobil pe bază de abonament lunar. În întreaga industrie auto cu un asemenea proiect pentru prima dată s-au lansat cei de la Volvo, cu crossover-ul XC40, iar între timp serviciul a devenit foarte solicitat în rândul clienţilor şi a fost preluat şi de alţi constructori.
Achiziţia automobilelor pe bază de abonament pare a fi o simbioză dintre chiria auto, car-sharing şi leasing — clientul poate alege perioada de exploatare şi poate primi, în baza unui abonament, un automobil absolut nou pentru exploatare. Preţul este stabilit în depenenţă de modelul ales şi perioada de utilizare şi tot aici este inclusă asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, asigurarea facultativă CASCO, taxele de stat, costul şi întreţinerea anvelopelor de iarnă/vară şi costurile de deservire. Astfel, clientul are de achitat doar o sumă fixă pentru abonament şi achită combustibilul consumat.

În Rusia pot beneficia de programul Hyundai Mobility doar cetăţenii cu o vârstă de peste 25 ani, care deţin un permis de conducere de cel puţin 3 ani. Abonamentul poate fi ales prin aplicaţia dedicată, care de la 14 octombrie va fi lansată în Apple Store şi Play Market, direct de pe ecranul smartphone-ului, iar ulterior automobilul poate fi ridicat de la unul dintre cele 12 showroom-uri oficiale din Moscova.
Iniţial Hyundai Mobility va oferi trei abonamente: City, care prevede utilizarea automobilului pe un termen de la 1 la 24 ore, Country, pe un termen de la 1 la 30 zile, şi Freedom, de la 1 la 12 luni. Clienţii vor putea alege dintre modelele Creta, Tucson, Santa Fe şi monovolumul H-1. Pe lângă termenul de exploatare, fiecare abonament prevede un parcurs maxim inclus, pachetul Freedom oferind un parcurs de până la 30 mii km pe an. Fiecare automobil din cadrul programului poate fi utilizat de una sau mai multe persoane, iar perioada de exploatare este de 24 luni, după care automobilul urmează să fie vândut la piaţa de vehicule second hand.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter