"I'll be back" — Mitsubishi lansează ediţia specială Pajero Sport Terminator

1 Octombrie 2019, 08:56
Denis Godorozea
Mitsubishi lansează o nouă versiune specială pentru SUV-ul Pajero Sport - Terminator: Dark Fate, în cinstea celei de-a şasea pelicule din renumita serie de filme. Ediţia limitată va fi oferită în exclusivitate pe piaţa din Rusia şi o parte din pieţele CSI.
Noua versiune are la bază echiparea Instyle şi include standard jante de 18 ţoli, cu design original, de nuanţă neagră. SUV-urile din ediţia limitată vor putea fi vopsite exclusiv în nuanţa neagră metalizată, iar aripile faţă, hayonul şi planşa de bord sunt ornamentate cu inscripţii dedicate. La exterior Pajero Sport mai beneficiază de ornamente speciale pe aripi, inserţii decorative pe barele de protecţie, un eleron pe partea de sus a hayonului şi terminaţiile sistemului de evacuare ornamentate cu finisaje cromate.
Sub capota Pajero Sport Terminator se va situa unitatea turbodiesel de 2.4 litri, cuplată la cutia automată cu 8 rapoarte şi sistem de tracţiune integrală Select II. Clienţii din Rusia pot plasa comenzi pentru versiunea specială începând cu ziua de azi, acesta având un preţ de cel puţin 3,016,000 ruble ruseşti, echivalentul a 42,623 euro. Astfel, Pajero Sport Terminator este cu doar 200 mii ruble mai accesibil decât varianta de top Ultimate în Rusia.
0
2,038
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!