Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Informaţii despre noua generaţie Mercedes-Benz C-Class: versiuni hibride şi break cu capacităţi în offroad

3 Octombrie 2019 - 16:07
Denis Godorozea
Mercedes-Benz pregăteşte lansarea noii generaţii a bestseller-ului C-Class. Noul model ar putea debuta pe parcursul anului viitor, iar constructorul va oferi o gamă extrem de diversificată de versiuni, motorizări şi tipuri de caroserie. La nivel estetic, de altfel, noul C-Class se va inspira de la noua navă amiral S-Class, care urmează să marcheze premiera mondială în viitorul apropiat.
Mercedes-Benz C-Class W205 a debutat pe piaţă pentru prima dată în 2014. Începutul anului 2018 a adus modelului un facelift de mijloc de carieră, iar pentru anul viitor ar fi setată premiera celei de-a cincea generaţie. Potrivit informaţiilor de tip insider, germanii îşi doresc să diversifice la maxim gama de versiuni disponibile pentru C-Class, unul dintre cele mai solicitate modele din gamă. Astfel, pe lângă caroseriile sedan, break, coupe şi decapotabilă, noul C-Class va primi şi o versiune cu capacităţi în offroad, All-Terrain, dezvoltată pe baza noului break. Afară de aceasta, lista motorizărilor va fi suplinită cu versiuni mild-hybrid, hybrid şi plug-in hybrid.
Din punct de vedere al designului exterior Mercedes-Benz C-Class de generaţie nouă se va inspira, tradiţional, de la nava amiral S-Class, iar influenţa limuzinei de top se va face resimţită şi la interior — imaginile spion publicate în web au confirmat prezenţa unei console centrale digitale cu ecran tactil amplasat vertical, precum şi în cazul viitoarei limuzine S-Class.

De la actuala gamă de modele noul C-Class va prelua şi sistemul multimedia MBUX, cu comenzi vocale şi asistent digital. La bord se vor regăsi tehnologii de pilot automat de nivelul III, cu sisteme de siguranţă activă de ultimă generaţie şi asistenţi, capabili să conducă automobilul automatizat în parcare, chiar şi atunci când şoferul nu se află la bord.
Există zvonuri precum că C-Class va primi şi o versiune 100% electrică, afară de gama nouă de electromobile EQ, unde indicile EQC aparţine deja SUV-ului. Ei bine, dacă apariţia unei versiuni electrice nu este confirmată, lansarea versiunilor de performanţă semnate de Mercedes-AMG nu lasă loc dubiilor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter