Jaguar lansează un supercar electric cu peste 1,000 CP la activ care va putea fi pilotat de toţi doritorii! Însă doar în mediul virtual

25 Octombrie 2019, 14:19
Denis Godorozea
Jaguar şi Polyphony Digital au publicat primele imagini cu noul supercar electric, denumit Vision Gran Turismo Coupe. Modelul spectaculos va putea fi pilotat de toţi doritorii, fără prea mari cheltuieli, însă doar în mediul virtual, or modelul a fost dezvoltat special pentru jocul video Gran Turismo Sport pentru platformele Playstation. :)
Noul supercar va fi disponibil pentru jucători începând cu luna noiembrie a acestui an, când jocul Gran Turismo Sport va primi un update din partea Polyphony Digital. Potrivit autorilor, supercar-ul are un sistem de propulsie 100% electrică compusă din 3 motoare, ce oferă la activ 1,020 CP şi 1,200 Nm cuplu maxim. Având o greutate proprie de doar 1,400 kg, Jaguar Vision Gran Turismo Coupe poate accelera până la 100 km/h în mai puţin de două secunde, viteza maximă fiind limitată la 322 km/h. De altfel, autorii mai promit şi o manevrabilitate excelentă, graţie distribuţiei maselor în proporţie de 50:50 între axe. Tindem să credem că noul supercar va fi capabil să ofere senzaţii tari jucătorilor, iar caracteristicile anunţate sunt apropiate de unele de care un supercar similar ar putea dispune în viaţa reală, or jocurile din seria Gran Turismo mereu puneau accentul pe realism.
La nivel de design exterior designerii s-au inspirat de la supercar-urile clasice Jaguar, precum C-Type şi D-Type, însă noul model a mai fost influenţat şi de primul electromobil de serie real al mărcii britanice — Jaguar I-PACE, de la care electromobilul virtual a mai preluat şi sunetul specific produs de sistemul electric de propulsie.
0
1,186
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!