Lamborghini Huracan atinge borna de 14 mii unităţi produse şi devine cel mai solicitat model din istoria companiei

16 Octombrie 2019, 09:11
Denis Godorozea
Lamborghini Huracan a reuşit să surclaseze succesul predecesorului său, Lamborghini Gallardo, şi a devenit cel mai solicitat model din gama actuală şi din întreaga istorie a companiei italiene. La uzina din Sant'Agata Bolognese a fost produsă unitatea cu numărul 14,022 — exact în atâtea unităţi a fost produs Lamborghini Gallardo timp de 10 ani.
De altfel, succesorul lui Gallardo a reuşit să-i bată recordul într-un timp de două ori mai scurt, la 5 ani de la prima lansare în producţia de serie. După o carieră de jumătate de deceniu, Lamborghini Huracan a trecut printr-o modernizare amplă de mijloc de carieră, la începutul anului fiind lansate versiunile actualizate Huracan Evo în caroseriile coupe şi spyder, iar mai târziu şi-au făcut apariţia şi versiunile actualizate incipiente, dar şi seria Performante.
Se pare, însă, că Huracan nu se va menţine pe poziţia de lider în gama Lamborghini prea mult, or în doar câţiva ani succesul său va fi, cu siguranţă, surclasat de SUV-ul de performanţă Urus, care în anul lansării a fost comercializat într-un număr de 1,761 unităţi, iar în prima jumătate a acestui an a înregistrat vânzări de aproape 2,700 unităţi.
0
1,261
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!