Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lincoln lansează o nouă serie limitată a limuzinei exclusive Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

7 Octombrie 2019 - 17:23
Denis Godorozea
Ediţia jubiliară Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition s-a bucurat de un succes deosebit, mult peste aşteptările constructorului american, astfel încât cele 80 unităţi exclusive au fost comandate de clienţi în doar câteva zile. Astfel, americanii au decis să bucure fanii care nu au reuşit să plaseze o comandă cu o nouă ediţie a limuzinei exclusive, formate din 150 unităţi.
Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Edition marchează cei 80 ani de la prima lansare a limuzinei de top americane. Modelul exclusiv vine cu un ampatament mărit cu 152 mm comparativ cu varianta de top de serie Black Label şi se distinge prin portierele spate, ce se deschid în direcţia opusă, precum modelele Rolls-Royce actuale şi modelele clasice Lincoln din anii 1960.
Pe lângă ampatamentul mărit şi construcţia specială a caroseriei, noul Continental oferă şi un nivel suprem de confort la bord — cel de-al doilea rând include două scaune separate, ajustate electric în 30 direcţii prin sistemul Perfect Position, cu o cotieră centrală masivă cu fixatoare pliabile pentru tablete şi alte gadget-uri cu sistem de încărcare wireless. Portierele au incluse umbrele personalizate, iar habitaclul este tapisat cu tapiserie de cea mai înaltă calitate.
Unitatea de propulsie este identică modelelor de serie — limuzina are sub capotă benzinarul twin-turbo V6 de 3.0 litri, capabil să dezvolte 406 CP şi 542 Nm cuplu maxim distribuit pe ambele punţi prin intermediul cutiei automate cu 6 rapoarte.
Noua ediţie va enumera circa 150 unităţi Continental 80th Anniversary Coach Door Edition, fiecare cu un preţ de cel puţin 115 mii dolari americani, sau cu circa 40 mii dolari mai mult decât costă un Continental în varianta de top de serie Black Label. Comenzile pot fi plasate până la sfârştiul lunii octombrie, iar livrările vor demara din primăvara anului viitor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter