SUV-ul de top Mercedes-Maybach GLS a fost surprins pe drumurile publice în timpul testelor

11 Octombrie 2019, 17:12
Denis Godorozea
Versiunea de lux de top a celui mai mare SUV din gama constructorului din Stuttgart a fost surprinsă în timpul testelor — Mercedes-Maybach GLS se pregăteşte de debutul mondial. Deşi despre apariţia unui asemenea model se vorbeşte de mult timp, acesta a fost observat pe drumurile publice abia acum. Este acesta un rival pe cinste pentru Rolls-Royce Cullinan şi Bentley Bentayga?
Viitorul SUV de top a fost surprins pe drumurile publice din Germania cu câteva zile mai devreme. Prototipul are panourile caroseriei acoperite cu pelicule protectoare, astfel încât "spionii" auto să nu dezvăluie toate modificările înainte de premieră. Însă, la nivel de design exterior, modificările aplicate de cei de la Mercedes-Maybach sunt mult prea discrete şi ţin de calandru, bare de protecţie şi sigle. Germanii nu s-au aventurat să dezvolte o caroserie specială pentru GLS-ul de top, aşa cum au făcut cu Mercedes-Maybach S-Class, care deşi păstrează formele familiare, vine cu modificări consistente la nivel de portiere şi montanţi spate. Mai mult, în lungime, cel mai probabil, GLS-ul cu sigla Maybach va fi identic celorlalte versiuni, precum şi ampatamentul.
Cele mai consistente modificări vor veni la ambianţa interioară. Standard GLS are trei rânduri de scaune şi oferă 7 locuri, însă cu un ampatament de 3,137 mm, cele două scaune posterioare, care vor benficia de mai mult spaţiu după înlăturarea celui de-al treilea rând de scaune pe versiunea Maybach, SUV-ul de top va oferi spaţiu foarte generos viitorilor clienţi. La posterior clienţii vor beneficia de două scaune separate, cu reglaje, încălzire şi ventilare, cotieră imensă şi gadget-uri de ultimă generaţie. Confortul va fi asigurat de tehnologiile debutate pe varianta de serie GLS, precum suspensia pneumatică, dar şi aici inginerii ar putea oferi câteva noutăţi.
Potrivit informaţiilor preliminare Mercedes-Maybach GLS va debuta în premieră mondială până la sfârşitul acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Los-Angeles, ce-şi va deschide porţile în luna noiembrie a acestui an.
0
1,777
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!