Noua ediţie Porsche 718 Cayman GT4 Sports Cup Germany marchează cei 15 ani ai cupei germane de curse

15 Octombrie 2019, 16:01
Denis Godorozea
Porsche lansează ediţia specială 718 Cayman GT4 Sports Cup Germany pentru a marca cei 15 ani de la lansarea cursei cu aceeaşi denumire. Noul coupe destinat drumurilor publice a fost ornamentat şi îmbunătăţit în conformitate cu stilistica bolizilor participanţi la Porsche Sports Cup Germany.
Caroseria noii versiuni Porsche 718 Cayman GT4 poate fi de culoare neagră sau de culoare albă şi, indiferent de nuanţa aleasă, va fi ornamentată cu dungi de culoare roşie şi eleron static în nuanţa Guards Red. Jantele standard vor fi înlocuite cu jantele negre de 20 ţoli cu ornamente de culoare roşie. Etrierele şi inscripţiile de pe caroserie sunt de culoare neagră, iar clienţii vor primi şi o husă textilă dedicată, ornamentată cu dungi roşii.
Habitaclul lui Porsche 718 Cayman GT4 Sports Cup Germany este tapisat cu piele neagră şi Alcantara, cu inserţii multiple din fibră de carbon şi cusături contrastante de culoare roşie. Volanul sport este tapisat cu Alcantara, iar centurile de siguranţă sunt de nuanţa Guards Red, precum şi eleronul de la posterior. Denumirea Porsche 15 Jahre Sports Cup Deutschland este aplicată pe consola centrală.
Coupe-urile speciale sunt propulsate de benzinarul boxer de 4.0 litri, ce livrează 420 CP şi 420 Nm, cuplat la cutia manuală cu 6 rapoarte. Standard 718 Cayman GT4 dispune de o suspensie cu o gardă la sol micşorată cu 30 mm şi echipată cu amortizoare adaptive PASM. În această ipostază Porsche 718 Cayman poate accelera până la 100 km/h în 4.4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 304 km/h.
Constructorul nu a anunţat câte unităţi speciale Porsche 718 Cayman GT4 vor fi produse, însă acestea vor putea fi achiziţionate doar în cele 88 showroom-uri din germania într-o anumită perioadă de timp. Preţul nu a fost făcut public.
0
1,370
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!