Noua generaţie Skoda Octavia a fost deconspirată în configuratorul oficial

21 Octombrie 2019, 17:21
Denis Godorozea
O nouă imagine cu viitoarea generaţie Skoda Octavia a fost publicată în web. Pe scurt timp varianta de serie şi-a făcut apariţia în configuratorul oficial al mărcii din Mlada Boleslav, după care a şi dispărut în grabă. Ei bine, imaginea nu le-a scăpat presei occidentale.
De această dată noua imagine prezintă în detaliu partea frontală a viitoarei Octavia, care a fost dezvăluită anterior de Skoda cu primele schiţe oficiale. Imaginea publicată în configurator prezintă cum va arăta varianta de serie, pe care o vom putea urmări pe drumurile publice, cu jante standard şi proporţii echilibrate. Amintim că anterior cehii au publicat două schiţe oficiale cu noua Octavia, care au prezentat inclusiv şi partea posterioară a maşinii, care a fost şi cel mai mare mister, or prototipurile de teste aveau posteriorul camuflat foarte iscusit.
Premiera noii generaţii Skoda Octavia va avea loc la 11 noiembrie curent. Potrivit informaţiilor preliminare noul model va fi oferit cu motorizări pe benzină şi motorină, cu unităţile 1.0 TSI, 1.5 TSI, 2.0 TSI, 1.6 TDI şi 2.0 TDI. Ulterior nu este exclusă apariţia unei versiuni plug-in hybrid — în premieră pentru bestseller-ul ceh.
0
1,586
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!