Porsche îşi uneşte forţele cu Alianţa Rebelă în galaxia foarte îndepărtată în cadrul parteneriatului inedit cu Lucasfilm

24 Octombrie 2019, 12:36
Denis Godorozea
Designerii din cadrul Porsche AG se lansează într-un parteneriat inedit cu Lucasfilm Ltd pentru a dezvolta o navă cosmică pentru a marca premiera noului episod al francizei Războiul Stelelor (Star Wars: The Rise of Skywalker). Ce ziceţi de o navă cu ADN-ul unui Porsche veritabil? Rebelii ar fi încântaţi!
Deşi aparent automobilele Porsche şi navele spaţiale prezentate în seria filmelor Războiul Stelelor nu prea au tangenţe, Michael Mauer, vice-preşedintele departamentului de design la Porsche, susţine că navele fantastice şi sportcar-urile germane adoptă o filosofie foarte apropiată în materie de design, iar noul proiect este o provocare inedită pentru echipă.
Două echipe de designeri din cadrul Porsche şi Lucasfilm se vor întruni la Stuttgart, Germania, şi San Francisco, California, SUA. Designerii vor colabora timp de câteva săptămâni, iar creaţia comună va fi prezentată cu ocazia premierei mondiale a celei de-a noua pelicule din seria Războiul Stelelor, care este programată pentru luna decembrie a acestui an. La evenimentul special va mai fi prezent şi primul electromobil din gama germanilor — Porsche Taycan.
Întreg procesul de creaţie poate fi urmărit online pe site-ul dedicat www.thedesigneralliance.com.
0
1,879
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!