Porsche lansează ediţia specială Panamera 10 Years pentru a marca cei zece ani de existenţă a modelului

2 Octombrie 2019, 13:12
Denis Godorozea
Germanii au motiv de sărbătoare — Porsche Panamera aflat la cea de-a doua generaţie marchează cei zece ani de la prima lansare. Cu această ocazie constructorul german a pregătit ediţia aniversară Panamera 10 Years, disponibilă atât pentru versiunea de coupe cu patru uşi, atât şi pentru break-ul stilat Sport Turismo.
Pentru prima dată Porsche Panamera a fost prezentată publicului în luna aprilie 2009 la Shanghai, China. Noul model a fost conceput ca o versiune mai practică a legendarului Porsche 911, adoptând siluetă asemănătoare şi limbajul stilistic veritabil, dar capabilă să ofere aceleaşi senzaţii celui din spatele volanului. În 2016 a debutat cea de-a doua generaţie Porsche Panamera, care pentru prima dată s-a ales şi cu o versiune shooting brake, denumită Sport Turismo. Prima generaţie a reuşit să atragă peste 161 mii clienţi, iar cea de-a doua, după doar trei ani de carieră a fost aleasă de puţin peste 89 mii clienţi din întreaga lume.
Ediţia aniversară Panamera 10 Years vine, astfel, să sărbătorească frumoasa aniversare de zece ani de la apariţie. Modelele din seria specială se vor distinge prin jantele de 21 ţoli de nuanţa White Gold, cu sigla Panamera 10 aplicată. De altfel, denumirea ediţiei specială se regăseşte şi pe pragurile laterale, portiere şi planşă de bord.
Cei ce vor opta pentru ediţia aniversară vor alege dintre motorizările Panamera 4 şi Panamera 4 E-Hybrid, aceasta fiind disponibilă pentru ambele variante de caroserie. Versiunea aniversară vine şi cu un set generos de echipamente opţionale inclus, printre care suspensia adaptivă cu sistemul Porsche Active Suspension Management inclus. La exterior maşinile vor dispune de blocuri optice full-LED, inclusiv farurile LED Matrix. Întreg tandemul de sisteme de siguranţă şi asistenţă este prevăzut standard, iar clienţii vor mai fi răsfăţaţi de plafonul panoramic şi sistem audio de înaltă performanţă Bose Surround Sound.
0
1,154
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!