Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Toyota C-HR facelift! Tot ce trebuie să ştiţi despre crossover-ul actualizat

1 Octombrie 2019 - 11:19
Denis Godorozea
Toyota C-HR facelift debutează în Europa cu două motorizări hibride, aspect exterior restilizat şi îmbunătăţiri tehnice, inclusiv la nivel de sistem multimedia. Să vedem ce modificări au pregătit niponii pentru crossover-ul compact comercializat în Europa!
Partea frontală a crossover-ului actualizat a beneficiat de faruri revizuite, de o formă similară dar cu o structură interioară modificată, cu lumini LED de zi mai generoase, situate pe partea de sus a blocurilor optice. Farurile anti-ceaţă au beneficiat de tehnologie LED nouă şi au migrat pe elementele decorative laterale ale barei de protecţie faţă. La posterior, cel puţin în nivelele de echipare de top, blocurile optice vor combina tehnologiile LED cu becurile tradiţionale pentru indicatoarele de viraj. Blocurile optice spate sunt unite între ele printr-un eleron static nefuncţional, iar bara de protecţie spate are incluse inserţii cromate care să imită terminaţiile sistemului de evacuare.
Niponii raportează îmbunătăţiri pentru motorizarea hibridă ce combună benzinarul de 1.8 litri cu un motor electric, însă nu au oferit detalii despre modificările aplicate. Sistemul de propulsie livrează 122 CP. Motorizarea disponibilă şi anterior este acum acompaniată de o variantă hibridă de top, ce are sub capotă benzinarul de 2.0 litri şi un motor electric. Noua versiune oferă la activ un total de 184 CP.
Cei de la Toyota nu au publicat imagini cu interiorul crossover-ului actualizat, limitându-se la singura poză cu versiunea actualizată a sistemului multimedia, care oferă acum noi posibilităţi de integrare a smartphone-ului graţie conectivităţilor Apple CarPlay şi Android Auto. Afară de aceasta, niponii au actualizat sistemul integrat de navigaţie, care poate actualiza harta în regim online, wireless.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter