Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră în Moldova: noua Mazda CX-30 se prezintă oficial în ţara noastră

19 Octombrie 2019 - 15:07
Denis Godorozea
Unul dintre cele mai stilate SUV-uri din gama niponilor a debutat astăzi în ţara noastră — showroom-ul Mazda Moldova a anunţat un eveniment special dedicat noului CX-30, iar toţi doritorii sunt aşteptaţi pe str. Calea Ieşilor 10 din Chişinău pentru a face cunoştinţă cu noul model. De astăzi în showroom sunt expuse două unităţi de culoare roşie, cu sisteme de propulsie mild-hybrid Skyactiv-G şi dotări generoase.
Cele două exemplare Mazda CX-30 expuse în showroom-ul Mazda Moldova au caroseriile vopsite în nuanţa specială Soul Crystal Red. Totodată, aspectul exterior atletic, cu posterior de coupe este condimentat cu jante din aliaj de 18 ţoli şi elemente decorative piano black. De altfel, cele două modele oferă şi un nivel generos de dotări, precum întreg pachetul de sisteme de siguranţă activă cu cruise-control adaptiv, dar şi asistenţi pentru şofer, cu camere de supraveghere la 360 grade şi asistent de parcare. Habitaclul este tapisat cu piele, scaunul şoferului dispune de reglaje electrice, iar cei de la Mazda Moldova au mai bifat pentru ambele exemplare sistemul audio de înaltă performanţă BOSE cu 12 difuzoare.
Ambele SUV-uri sunt propulsate de unitatea Skyactiv-G de 2.0 litri — benzinar aspirat natural, ce oferă la activ 122 CP şi 213 Nm, în cadrul sistemului mild-hybrid care asigură un consum superb de combustibil de 5.6 litri. Ambele SUV-uri dispun de cutie automată cu 6 rapoarte, iar unica diferenţă se ascunde la nivel de transmisie — un exemplar CX-30 dispune de tracţiune pe puntea faţă, în timp ce cel de-al doilea oferă un sistem de tracţiune integrală.
Mazda CX-30 are un preţ de pornire în ţara noastră de 20,000 euro. În versiunea de bază crossover-ul vine echipat cu benzinarul Skyactiv-G şi sistem de propulsie mild-hybrid, cuplat la cutia manuală cu 6 rapoarte şi sistem de tracţiune pe puntea faţă. Modelele expuse în showroom costă 27,200 euro (+600 euro nuanţa Soul Crystal Red) şi, respectiv, 29,200 euro (+600 euro nuanţa Soul Crystal Red) pentru versiunea cu tracţiune integrală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (30 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter