Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele schiţe neoficiale dezvăluie în întregime aspectul exterior al viitorului SUV electric Ford, inspirat de la Mustang

28 Octombrie 2019 - 11:44
Denis Godorozea
În spaţiul web a fost publicată o primă imagine cu schiţele tridimensionale ale viitorului SUV electric Ford, care se va inspira de la renumitul muscle-car Mustang. Ajunse pe mâinile designerilor, schiţele au fost transformate în câteva imagini render, care să ofere mai multe informaţii despre cum ar putea arăta SUV-ul în varianta de serie. Aşadar, la nivel estetic SUV-ul se inspiră mult de la Mustang, având blocuri optice specifice şi o siluetă de SUV coupe care, de asemenea, seamănă mult cu silueta coupe-ului legendar.
Premiera electromobilului Ford Mach-E va avea loc la 18 noiembrie 2019. Deşi americanii nu au oferit prea multe detalii despre substratul tehnic, în spaţiul web "s-au scurs" informaţii neoficiale despre viitorul model. Potrivit insider-ilor SUV-ul va oferi o autonomie de circa 600 km, calculată conform standardului WLTP.

Anterior Ford a confirmat că viitorul electromobil va avea un caracter sport, precum şi un adevărat Mustang. Totodată, acesta va genera costuri de exploatare simţitor mai mici, chiar şi comparativ cu SUV-urile Ford din segmentul bugetar. Astfel, potrivit informaţiilor oficiale, Mach-E va genera costuri cu până la 38% mai mici în primii 5 ani de exploatare, comparativ cu SUV-ul actual Escape/Kuga, echipat cu motor termic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter