Skoda a publicat prima schiţă cu noua generaţie Rapid: când apare şi unde va fi comercializat modelul?

9 Octombrie 2019, 13:21
Denis Godorozea
Deşi în Europa Skoda Rapid nu va avea o a doua generaţie, modelul fiind înlocuit de două modele — noua Scala şi viitoarea generaţie Octavia, pe alte pieţe modelul accesibil îşi va continua cariera şi va beneficia de un succesor. La moment nu este clar, însă, ce substrat tehnic va avea noul Rapid, însă cehii dezvăluie parţial aspectul exterior al bestseller-ului cu o primă schiţă oficială.

Aşadar, noua generaţie Skoda Rapid va avea multe tangenţe cu hatchback-ul european Scala şi, cel mai probabil, cu noua generaţie Octavia. Asemănările se fac resimţite la nivel de blocuri optice faţă, calandrul mai mare cu chenar cromat şi bara de protecţie faţă restilizată. Lateral, însă, noul model păstrează formele predecesorului. Pe schiţe, apropo, este prezentat modelul destinat pieţei din Rusia.
Mai devreme în spaţiul web au fost publicate imagini cu versiunea puternic actualizată Rapid, destinată pieţei din China — hatchback-ul şi liftback-ul au beneficiat de un aspect exterior modificat, la fel inspirat de la Scala, însă substratul tehnic a rămas fără prea multe modificări, inclusiv platforma şi unităţile de propulsie. Cel mai probabil, deşi e vorba de o generaţie nouă, Skoda va aplica o asemenea actualizare şi pentru modelul comercializat în Rusia, unde acesta a devenit un adevărat bestseller. Premiera noului Rapid va avea loc în Rusia până la finalul acestui an.
0
1,172
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!